Slide 1
Een wereld van comfort voor moeder & kind
Slide 1
slider_starter_set
LANAcare starter set

Lanacare voedingsset is een geweldige keuze voor de nieuwe moeder. Het bevat alles wat een borstvoedende moeder nodig heeft.

slider_starter_set
slider_baby_1
slider_baby_1
slider_baby_2
slider_baby_2
previous arrow
next arrow
Shadow

Introductie

LANACare starter set

De LANACare starter set is een geweldige keuze voor een moeder die gaat starten met borstvoeding. Het bevat alles wat een borstvoedende moeder nodig heeft. U ontvangt 2 paar borstkompressen, 1 flacon (150ml.) lanolinezeep en 1 tube (40ml.) borstcrème. Onze jarenlange ervaring leert dat dit de ultieme set is voor een beginnende moeder. Deze starter set bevat alles wat een moeder nodig heeft voor de gehele borstvoeding periode. 

  • De LANACare borstkompressen (2 paar) gemaakt van zachte, organische merinowol voelen heerlijk zacht aan op de huid. De kompressen houden de borsten warm, stimuleren de bloedcirculatie wat goed is voor het lactatieproces. 
  • De LANACare borstcrème (40ml.) bevat hypoallergene lanoline, veilig voor moeder en baby. Een geweldig product voor pijnlijke tepels, luieruitslag of een droge huid. De crème heeft een veilige anti bacteriële werking en hoeft niet te worden verwijderd voor het voeden. 
  • LANACare lanoline zeep (150ml.) is samengesteld voor het zachte onderhoud van de producten van merinowol. Het voedt de wol met lanoline. 

LANACare borstkompressen

De LANACare wollen borstkompressen zijn ontworpen door LANACare, speciaal voor moeders die borstvoeding geven. Ze bieden de beste voorwaarden voor een succesvolle en langdurige borstvoeding periode. De wollen kompressen zijn ongelooflijk zacht en comfortabel, houden de borsten warm en beschermen deze tegen kou of wind. De natuurlijke warmte van de wol stimuleert de bloedsomloop en biedt rustgevende verlichting tijdens de borstvoeding. De merinowol  absorbeert vocht zonder nat en koud aan te voelen. De LANACare borstkompressen bevatten natuurlijke lanoline, dit verzacht de pijnlijke tepels en heeft een anti bacteriële werking. Het wordt aanbevolen om een maat te gebruiken die de hele borst bedekt. De kompressen kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Ook in zomer! 

Voordelen van wollen borstkompressen:

  • De meeste vrouwen hebben slechts 2-3 paar nodig voor de gehele borstvoedingsperiode. Dit is dus zuinig, duurzaam en milieuvriendelijk!
  • Wol absorbeert vocht en houdt de huid droog en comfortabel, ook in een warm klimaat. Wanneer de pads vochtig zijn voelen ze warm aan en worden ze niet koud zoals katoenen of papieren borstkompressen. 
  • De huid wordt droog gehouden en kan ademen waardoor pijnlijke tepels kunnen genezen.
  • Omdat de LANACare borstkompressen lanoline bevatten, is gebruik van de LANACare borstcrème een perfecte combinatie voor de behandeling van pijnlijke tepels. 
  • Scandinavische verloskundigen en vroedvrouwen adviseren moeders al eeuwen om hun borsten warm te houden om zo verstopte melkkanaaltjes en mastitis (borstontsteking) te voorkomen.
  • De grotere maten bieden een beschermende bedekking van de gehele borst. De rand van deze maat borstkompressen valt verder over de borst zodat de kompressen onzichtbaar worden onder je kleding. 

LANACare lanoline borstcrème

LANACare borstcrème is speciaal samengesteld voor moeders die borstvoeding geven. De 100% hypoallergene crème helpt perfect bij pijnlijke tepels tijdens de borstvoeding. De crème voedt en verzacht de huid en draagt bij aan de genezing van de droge en gebarsten tepelhuid.

Bij de productie van deze crème worden alleen organische en veilige ingrediënten, hypoallergene lanoline en triglycerine gebruikt, die beide veilig zijn voor humane consumptie. De crème bevat geen parfum, kleur- of conserveringsmiddelen. De crème hoeft niet te worden verwijderd voordat je begint met borstvoeden. Het is 100% veilig voor moeder en kind. 

De LANACare lanoline borstcrème kan ook worden gebruikt bij andere huidproblemen. Het is uitermate geschikt voor het herstellen van een droge huid of bijvoorbeeld luieruitslag.